Zorg zonder Zorgen

Zonder zorgen samen in heerlijk warm water werken aan je gezondheid. Dat klinkt aanlokkelijk maar is niet vanzelfsprekend wanneer je ouder bent, een van beiden chronisch ziek is, een beperking heeft of minder mobiel is. Met Zorg zonder Zorgen, het bewegingsprogramma in het warme water van Zorgbad Zonnewater in Hoog-Keppel, hebben we daar een uniek antwoord op gevonden.
In ons zorgbad zijn alle voorzieningen aanwezig om sámen te ontspannen en te werken aan uw gezondheid. We bieden een bijzondere vorm van ondersteuning, gericht op ontspanning, bevorderen van mobiliteit en fitheid. Het helpt ouderen ook zo lang mogelijk op eigen kracht in de vertrouwde omgeving te blijven.

Zwemmen wordt nog wel eens gezien als heel vermoeiend, maar het geeft ook heel veel energie en u bouwt langzamerhand steeds meer conditie op, waardoor u langer mobiel blijft. Zorgbad Zonnewater heeft gespecialiseerde mensen in dienst, die u helpen waar nodig.
Na afloop is er ruimte voor uitrusten, ontspanning en sociale contacten. U verlaat ons zorgbad hierdoor met positieve energie.

Voor meer informatie en reserveren kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0314-381100 of via info@zonnewater.nl.

Onze laatste Tweets

  Openingstijden

  Maandag: van 8.30 uur tot 22.30 uur

  Dinsdag: van 8.00 uur tot 22.30 uur

  Woensdag: van 7.30 uur tot 22.30 uur

  Donderdag: van 8.00 uur tot 22.30 uur

  Vrijdag: van 9.00 uur tot 22.30 uur

  Zaterdag: van 8.00 uur tot 18.00 uur

  Zondag: van 9.00 uur tot 12.00 uur